Published On: joi, apr. 5th, 2018

Noi ghişee la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Dâmboviţa

nichiduta.ro

Prefectura Dâmboviţa, dar şi cu un real sprijin din partea CJ Dâmboviţa, îşi dă tot interesul să asigure condiţii optime de lucru pentru angajaţii Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Dâmboviţa, şi nu în ultimul rând pentru cetăţenii care merg să-şi rezolve problemele la ghişeele acestor servicii. Concret, a avut loc o reorganizare, o reamena-jare a spaţiilor din clădirea situată pe strada Mircea cel Bătrân, nr. 2.
Mai clar, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Dâmboviţa a fost mutat în locul Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Târgovişte, pe latura din spate a clădirii situată pe strada Mircea cel Bătrân, nr. 2. Prin această reorganizare acum există patru ghişee: unul de de eliberare paşapoarte şi trei ghişee de primiri documente din care unul cu programare pe bază de bon de ordine şi două ghişee pentru programările online.
Prefectul judeţului, Antonel Jîjîie a ţinut să sublinieze că acum condiţiile de lucru sunt mult mai bune.
La deschiderea noilor ghişee care vor deservi activitatea cu publicul, desfăşurată de Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Dâmboviţa – Str. Mircea cel Bătrân, nr. 2, intrarea din spatele clădirii a participat şi comisarul şef de poliţie Claudia Catela Vasile, împuternicit al Directorului General al Direcţiei Generale de Paşapoarte din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.
Mai multe informaţii despre noile ghişee ale Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Dâmboviţa a oferit şeful Serviciului, împuternicit cms. şef de poliţie Anca Apostol.
Pe latura din faţă a clădirii situată pe strada Mircea cel Bătrân, nr. 2 va funcţiona doar Serviciul Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Dâmboviţa iar pe latura din spate va funcţiona Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Dâmboviţa. Cu siguranţă spaţiile sunt mai generoase pentru ambele servicii. La eveniment au mai participat subprefectul Florina Mureşan şi preşedintele CJ, Daniel Comănescu.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro