NICIUN JUCĂTOR AL CHINDIEI NU A PRINS ECHIPA ETAPEI

Mihai ROŞOIU

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.
Iată cum arată echipa ideală a etapei a 8-a:
PORTAR
Roland Niczuly (Sepsi OSK / 25 de ani) – A avut patru intervenții decisive, printre care și un penalty apărat, salvând astfel un punct pentru covăsneni.
FUNDAȘI
Damien Dussaut (Farul / 26 de ani) – A pasat decisiv la două dintre golurile reușite de Farul. Prinde pentru prima oară echipa etapei în sezonul curent.
Andrei George Miron (FCSB / 27 de ani) -Aflat în premieră în postura de căpitan, și-a condus echipa spre cea mai clară victorie reușită de roș-albaștri în „Clasicul României”. Paulo Vinicius (FCSB /37 ani) – Veteranul din defensiva bucureștenilor a înscris pentru a 13-a oară cu capul în principala competiție internă.
Nicu`or Bancu (Universitatea Craiova / 28 de ani) – A urcat des în atac, una dintre aceste faze ofensive încheindu-se cu pasa decisivă pentru Gustavo.
MIJLOCAȘI
Cristian Costin (FC Voluntari / 23 de ani) – A pasat decisiv pentru reușita lui Vadim Rață, apoi a marcat golul care le-a adus ilfovenilor prima victorie în deplasare din acest sezon.
Alexandru Albu (Rapid / 28 de ani) – A fost cel mai bun jucător de pe teren în cel de-al 65-lea episod al derby-ului UTA – Rapid pe prima scenă. Prin dubla reușită în poarta arădenilor, mijlocașul giuleștenilor a ajuns la 10 goluri în Liga 1.
Darius Olaru (FCSB /23 de ani) – A contribuit decisiv la trei dintre cele șase goluri marcate de colegii săi. Este un mijlocaș cu un potențial mare de creștere valorică.
Hervin Ongenda (FC Botoani /26 de ani) - A avut o nouă prestație încântătoare. A ajuns la două goluri și două pase decisive în campionatul actual. ATACANȚI Jefte Betancor (Farul / 28 de ani) - A marcat de trei ori, dovedind și în acest meci că este în mare formă. Conduce clasamentul golgheterilor cu șapte goluri. Claudiu Keeru (FCSB /34 de ani) – Și-a făcut simțită revenirea în Liga 1 cu o evoluție entuziasmantă în derby, meci în care a marcat direct din lovitură liberă și a oferit o pasă decisivă.
ANTRENORUL ETAPEI
Edward iordănescu (FCSB / 43 de ani) -Crescut în spiritul rivalității dintre cele două mari echipe, a pregătit excelent derby-ul, reușind cea mai clară victorie din cariera sa de antrenor în Liga 1.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ "Ion Heliade Rădulescu" DÂMBOVIȚA Nostalgia paradisului

Astăzi, joi, 16 septembrie 2021, ora 18.00, are loc o nouă întâlnire „Seara de carte la Târgoviște”, la sediul Bibliotecii Judeļene „I. H. Rădulescu” Dâmboviļa.Cartea propusă spre dezbatere este „Nostalgia paradisului”, autor Nichifor Crainic.Evenimentul se va desfășura cu respectarea normelor de prevenļie privind situaļia generată de SARS-CoV-2.Nichifor Crainic s-a născut […]