NICIUN JUCĂTOR AL CHINDIEI ÎN ECHIPA PRIMEI ETAPE DIN LIGA I

Mihai ROŞOIU

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.
Iată cum arată echipa ideală a primei etapei din sezonul 2021-2022:
PORTAR
Eduard Pap (FC Botoşani / 27 de ani) – A debutat în cel de-al optulea sezon pe prima scenă cu un penalty apărat şi cu alte câteva intervenţii prin care a ţinut neatinsă plasa porţii moldovenilor.
FUNDAŞI Mihai Bălaşa (Universitatea Craiova / 26 de ani) – A dat siguranţă defensivei prin intervenţiile sale. De asemenea, s-a remarcat şi prin calitatea paselor.
Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 33 de ani) – Din postura de căpitan, fundaşul covăsnenilor şi-a condus echipa spre victorie. A înscris al 26-lea gol din carieră în Liga 1.
Cristian Săpunaru (Rapid / 37 de ani) – Este antrenorul giuleştenilor din teren, experienţa sa fiind un mare câştig pentru Rapid, care a revenit în Liga 1 după şase ani.
MIJLOCAŞI
George Cîmpanu (Universitatea Craiova / 20 de ani) – Tânărul mijlocaş al craiovenilor a făcut un joc foarte bun. A pasat decisiv pentru singurul gol al meciului.
Ciprian Deac (CFR Cluj / 35 de ani) –
A înscris pentru a 68-a oară în Liga 1, 58 de goluri fiind reuşite în tricoul grupării clujene.
Romario Pires (Farul / 32 de ani) – A
făcut un joc defensiv foarte bun, oprind la timp încercările ofensive lansate de arădeni.
Deian Sorescu (Dinamo / 23 de ani)

 • A fost jucătorul etapei, asta datorită celor trei goluri marcate, dar şi a modului în care, din postura de căpitan, şi-a condus echipa spre victorie.
  ATACANŢI
  Rajko Rep (Sepsi OSK / 31 de ani) –
  Introducerea sa pe teren în repriza secundă a sporit forţa atacului covăsnenilor. A marcat la debut. Adrian Bălan (Rapid / 31 de ani) – A
 • marcat golul care a adus victoria giuleştenilor. A fost a 38-a reuşită în 129 de meciuri bifate pe prima scenă.
 • Claudiu Petrila (CFR Cluj / 20 de
 • ani) – A fost din nou decisiv pentru clujeni, la fel ca în prima etapă din stagiunea trecută, când a marcat golul victoriei cu Academica.
 • ANTRENORUL ETAPEI
 • Dario Bonetti (Dinamo / 59 de ani) –
 • A revenit în Ştefan cel Mare după nouă ani şi a reuşit, după doar câteva antrenamente, să-i mobilizeze pe jucători, care au răspuns pe teren cu un joc bun, la finalul căruia Dinamo a luat toate cele trei puncte.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TRIAL PENTRU LOTUL NAŢIONAL U19

În perioada 21-23 iulie, la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia va avea loc un trial la care vor participa peste 50 de jucători eligibili pentru naţionala U19. Jucătorii născuţi în anul 2003 vor participa la antrenamente şi jocuri-şcoală alături de staff-ul reprezentativei U19 condus de Adrian Văsîi.Din lotul convocat pentru […]