NICIUN JUCĂTOR AL CHINDIEI ÎN ECHIPA ETAPEI

Mihai ROŞOIU

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.
Iată cum arată echipa ideală a etapei a 7-a din play-off şi play-out.

PORTAR
Roland Niczuly (Sepsi OSK / 25 de ani) – Cu intervenţiile sale, Roland a contribuit din plin la primul succes reuşit de covăsneni în faţa clujenilor.

FUNDAŞI
Răzvan Onea (Poli Iaşi / 22 ani) – A
depus un efort fantastic pe toată durata partidei de la Arad. A scos un penalty.
Andrei Chindriş (FC Botoşani / 22 de ani) – A fost la înălţime! Prestaţie fără greşeală în defensivă, iar în atac a reuşit să-şi treacă numele pe lista marcatorilor.
Ante Puljic (Dinamo / 33 de ani) -Unul dintre cei mai îndrăgiţi jucători de către inimoşii fani dinamovişti a avut o evoluţie ireproşabilă.
Marius Ştefănescu (Sepsi OSK / 22 de ani) – S-a achitat bine de sarcinele trasate de antrenor, reuşind să blocheze excelent banda stângă.
MIJLOCAŞI
Andrei Cordea (Academica / 21 de ani) – A cules multe aprecieri, jocul său fiind unul consistent. A înscris un gol, al treilea în ediţia curentă.
Andrei Artean (Viitorul / 27 de ani) – A înscris golul care le-a adus dobrogenilor trei puncte mari. Este un fotbalist care consumă multă energie pe durata unei partide.

Paul Anton (Dinamo / 29 de ani) –
Experimentatul mijlocaş dinamovist a transformat, fără probleme, ambele lovituri de pedeapsă, bucureştenii câştigând un meci extrem de important.
Ovidiu Horşia (Gaz Metan / 20 de ani)

  • Introducerea sa pe teren s-a dovedit a fi mutarea câştigătoare făcută de Teja, asta deoarece a marcat un gol şi a pasat decisiv pentru reuşita lui Morar.
    ATACANŢI Mahmoud al-Mawas (FC Botoşani / 28 de ani) – A fost principalul pericol pentru poarta adversă. A înscris un gol şi a pasat decisiv pentru reuşita lui Enriko Papa, cea care a stabilit scorul final.
    Pavol Safranko (Sepsi OSK / 26 de ani) – Din nou, vârful covăsnenilor şi-a pus în valoare jocul aerian, reuşita sa fiind a 5-a cu capul din acest sezon.
    ANTRENORUL ETAPEI
    Leo Grozavu (Sepsi OSK / 53 de ani)
  • Condusă formidabil de Leo Grozavu, Sepsi OSK a reuşit să le învingă pe primele trei clasate şi a ajuns la doar un punct de ultima treaptă a podiumului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

GABI TAMAŞ, CEL MAI BUN JUCĂTOR DE PE TEREN ÎN MECIUL FC VOLUNTARI - CHINDIA 0-0

Deţinătorii drepturilor tv şi Liga Profesionistă de Fotbal desemnează la finalul fiecărui meci cel mai bun jucător.Iată care au fost fotbaliştii evidenţiaţi în partidele etapei a 7-a din play-off şi play-out:PLAY-OUT, Gaz Metan Mediaş – Astra Giurgiu 2 – 1, Ovidiu Horşia (Gaz Metan).PLAY-OUT, Dinamo – FC Hermannstadt 2 – […]