Published On: joi, iul. 18th, 2019

Niciun colegiu din Dâmboviţa în Top 50 naţional, prin prisma mediilor de la admitere

nichiduta.ro

Ministerul Educaţiei a publicat, cu puţin timp în urmă, rezultatele repartizării computerizate în licee. Potrivit statisticilor, cele mai mari medii de admitere sunt la colegii din Craiova, Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov, Constanţa, Brăila, Piteşti, Sibiu, Timişoara. La unele specializări mediile de admitere sunt de peste 9.80 iar diferenţele, comparativ cu liceele tehnologice, sunt enorme.
Anul acesta, cea mai mare ultimă medie de intrare la liceu a fost 9.91, la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” din Craiova – Ştiinţe ale Naturii. Spre comparaţie, anul trecut, cea mai mare ultimă medie de intrare la liceu a fost de 9.91 la Colegiul Naţional „Sfântul Sava” Bucureşti, specializarea Matematică-Informatică, predare în limba engleză.
Prin prisma celor mai mari ultime medii de intrare, niciun colegiu din Dâmboviţa nu „prinde” un loc în Top 50 la nivel naţional.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro