Published On: mie, mai 7th, 2014

NICIO ŞANSA Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu au părăsit din prima runda concursul WTA de la Madrid, Spania, dotat cu premii totale în valoare de 3.671.405 euro

nichiduta.ro

soranaSorana Cîrstea, a 27-a jucătoare a lumii, a fost învinsă de cehoaica Petra Kvitova, locul 6 WTA, după două ore şi jumătate, scor 1-6A7-5A6-7(4). Cehoaica a servit pentru câştigarea meciului la 5-4 în setul al doilea, dar târgovişteanca a trimis meciul în decisiv după trei game-uri câştigate consecutiv. Sorana a condus cu 2-0 în ultimul set, însă a fost egalată şi totul s-a încheiat cu tie-break pe care l-a pierdut cu 7-4.
Monica Niculescu, intrată pe tabloul principal după ce a trecut de calificări, a cedat în faţa americancei Sloane Stephens, a 16-a favorită, scor 6-2A3-6A2-6. De la 3-3 în setul al doilea, românca a pierdut şapte game-uri consecutive. Spre deosebire de Cîrstea, Niculescu s-a ales măcar cu 30 de puncte după cele două victorii obţinute în calificări.
Pe tabloul principal al concursului din capitala Spaniei se mai află două românce: Simona Halep şi Irina Begu. Simona, a patra favorită, o va întâlni în primul tur pe germanca Julia Goerges, în timp ce Irina, posesoarea unui wild card, va juca împotriva chinezoaicei Shuai Zhang, titrează tenisplace.ro.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro