NICIO MODIFICARE PENTRU SORANA! Monica Niculescu a făcut un salt important, ajungând pe locul 46 în lume

Mihai ROŞOIU

soranaClasamentul mondial feminin, publicat ieri, a adus câteva modificări în ceea ce priveşte poziţionarea fetelor noastre.
Sorana Cîrstea rămâne cel mai bine clasată, staţionând pe locul 26. Pe locul 46, în urcare trei poziţii, este Monica Niculescu. Cele două sunt urmate de Irina Begu, care a urcat un loc, până pe 52, şi de Simona Halep, care staţionează pe 64. Acestea sunt cele 4 fete din Top 100.
Pe locul 102, cu două locuri mai jos decât săptămâna trecută, o găsim pe Alexandra Cadanţu. Ea e urmată de Andreea Mitu, care a coborât trei locuri, până pe 178, şi Edina Gallovits Hall, care a urcat două poziţii şi e acum pe 193.
Între locurile 201 – 300 avem mai multe fete. Raluca Olaru e clasată cel mai bine, ocupând locul 219, cu unul mai sus ca săptămâna trecută. E urmată de Cristina Dinu, care a urcat 8 locuri, până pe 231 – cel mai bun loc din carieră -, Elena Bogdan, care a coborât două locuri, pe 266, Mădălina Gojnea, care a coborât şase poziţii, pe 268, Laura Andrei, care staţionează pe 299, şi Alexandra Dulgheru, care a făcut un salt de 34 de locuri şi e acum pe 300 în lume.
În intervalul locurilor 301 – 400 avem două fete: Mihaela Buzărnescu, care a coborât un loc, pe 306, şi Ana Bogdan, care a urcat 22 de poziţii şi a intrat în premieră în Top 400, ocupând acum locul 399.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ŞANSE PUR TEORETICE Echipa de fotbal feminin a CSŞ-ului va întâlni Olimpia Cluj în semifinalele Cupei României

5 iunie este ziua în care se vor stabili finalistele Cupei României la fotbal feminin. În penultima fază a competiţiei surprizelor se află şi divizionara A dâmboviţeană, CSŞ Târgovişte. Fetele pregătite de Mihai Tătăranu au trecut de Chimia Brazi în sferturile de finală, însă sorţii au fost neiertători în semifinale. […]