Nerespectarea carantinei la domiciliu înseamnă carantină instituţionalizată

În urma deciziei Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa, jandarmii sau deplasat la domiciliul tânărului depistat în timp ce se plimba prin parc, după ce s-a întors dintr-o ţară străină, cu risc epidemiologic ridicat. În momentul în care aceştia efectuau demersurile pentru a-l conduce la un centru de carantină instituţionalizată, au constatat că de la adresa respectivă mai lipseşte o persoană căreia îi fusese aplicată aceeaşi măsură.
În urma verificărilor a reieşit că tânăra, în vârstă de 18 ani, nu a respectat măsura de carantină obligatorie şi s-a deplasat la un magazin alimentar pentru aşi procura ţigarete.
Jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru zădărnicirea combaterii bolilor, acesteia urmând să îi fie aplicată măsura de carantină instituţionalizată.
Pentru siguranţa dumneavoastră şi a celor din jur, vă reamintim faptul că este important să purtaţi masca de protecţie, să respectaţi măsurile de distanţare fizică, izolare şi carantină adoptate de autorităţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SEMNAL DE ALARMĂ Sistemul medical dâmboviţean dă semne de epuizare

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a ţinut să tragă un semnal de alarmă având în vedere că numărul urgenţelor creşte de la o zi la alta, medicii, asistenţii, inerent se îmbolnăvesc iar sistemul medical dâmboviţean clar dă semne de epuizare.Este […]