Neregulile din domeniul pazei obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţiei persoanelor, sancţionate de poliţiştii de la ordine publică

În perioada ianuarie-iunie a.c., poliţiştii de la ordine publică au organizat acţiuni pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului agenţilor economici şi pentru verificarea legalităţii furnizorilor de servicii de securitate privată.
Astfel, pe parcursul celor 6 luni, poliţiştii au efectuat controale la 642 de unităţi, dintre care 154 au fost săli şi incinte de exploatare a jocurilor de noroc, 63 instituţii de creditare din categoria băncilor şi 35 organizaţii cooperatiste şi instituţii financiare nebancare.
Pentru neregulile descoperite, poliţiştii au aplicat conducătorilor de unităţi 184 de sancţiuni contravenţionale a căror valoare se ridică la 43.400 de lei.
De asemenea, au fost aplicate 22 de amenzi prestatorilor de servicii de pază, dintre care 13 agenţilor de securitate, ca urmare a nerespectării consemnului particular al postului. Valoarea totală a amenzilor se ridică la 4.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PESTA A LOVIT ŞI LA NICULEŞTI

Centrul Local de Combatere a Bolilor din judeţul Dâmboviţa s-a întrunit sâmbătă, 06.07.2019, ora 09.00, ca urmare a confirmării la Institutul de Diagnostic şi Sănătate Animală a apariţiei virusului de pestă porcină africană în judeţul Dâmboviţa, în două gospodării din localitatea Niculeşti, satul Ciocănari. A fost adoptat, în cadrul şedinţei, […]