NEGUŢ, ÎN ECHIPA ETAPEI

Mihai ROŞOIU

PORTAR
George Mihai Micle (FC Argeş / 18 ani) – A fost mutarea câştigătoare făcută de Ionuţ Moşteanu în formula de start. Puştiul trimis în poarta piteştenilor sa remarcat chiar în meciul de debut, având patru intervenţii salvatoare. Merită urmărit cu atenţie şi în rundele următoare.
FUNDAŞI
Mihai Bălaşa (Universitatea Craiova / 25 de ani) – A făcut un nou meci fără greşeală. Este într-o vizibilă creştere de formă, iar asta se observă şi în rezultatele oltenilor, care au încasat doar trei goluri.
Rachid Bouhenna (Sepsi OSK / 29 de ani) – A înscris pentru a doua oară în acest sezon. Este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din campionatul României.
Paulo Vinicius (CFR Cluj / 36 de ani) – Din nou, fundaşul brazilian a fost decisiv pentru clujeni. A marcat al doilea gol în acest sezon şi al 14-lea în 93 de meciuri bifate în CASA Liga 1.
MIJLOCAŞI
Cristian Neguţ (Chindia / 24 de ani) – A alergat mult pe toată durata meciului, dominând flancul drept, de unde a şi pasat decisiv pentru reuşita de trei puncte izbutită de Daniel Florea.
Olimpiu Moruţan (FCSB / 21 de ani) – Şi-a asumat rolul de coordonator, participând la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de roş-albaştri. A înscris

pentru a doua oară în ediţia curentă, în care mai are şi două pase decisive.
Bright Addae (FC Hermannstadt / 27 de ani) – A marcat chiar la debutul pe prima scenă din România. Este un mijlocaş cu un fizic impresionant, dispus la un consum mare de energie pe durata meciului.
Gabriel Vaşvari (Sepsi OSK / 33 de ani) – A recuperat multe mingi la centrul terenului, de unde a pus bazele atacurilor iniţiate de covăsneni. A înscris pentru a 41-a oară în CASA Liga 1.
ATACANŢI
Dennis Man (FCSB / 22 de ani) – Este jucătorul începutului de sezon în CASA Liga 1, competiţie în care a marcat şase goluri, a oferit trei pase decisive, a scos un penalty. Este înclus pentru a cincea oară în echipa etapei.
Gabriel Debeljuh (CFR Cluj / 24 de ani) – Este un atacant de careu cu calităţi formidabile, pe care Dan Petrescu a reuşit să i le pună rapid în valoare. A ajuns la 14 reuşite în 36 de prezenţe în principala competiţie internă.
Alexandru Măţan (Viitorul / 21 de ani) – A pus o presiune fantastică pe adversari. A devenit jucător de bază în sistemul gândit de Ruben de la Barrera, care l-a titularizat în toate cele şapte jocuri.
ANTRENORUL ETAPEI
Cristiano Bergodi (Universitatea Craiova / 56 de ani) -Deşi a avut probleme de lot, a găsit soluţii pentru o nouă victorie, a şaptea la rând. Trece prin cea mai bună perioadă din cariera de antrenor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CIFRELE ETAPE A VII-A DIN LIGA I

In runda a 7-a din sezonul regulat 2020-2021 s-au consemnat câteva evenimente statistice interesante. Iată care au fost acestea: 16 jucători au debutat în principala competiţie internă, dintre care patru autohtoni: Micle George Mihai (FC Argeş), Canadija Dario, Wuthrich Sebastien (Astra), Oliveira Valente Ricardo Jorge, Da Silva Oliveira Jose Manuel […]