Published On: mar, apr. 2nd, 2019

Nebunie în Liga a III-a

În meciurile de SÂMBĂTĂ:
Seria 1: SCM Gloria Buzău a învins-o cu cinci goluri marcate şi pe Ştiinţa Miroslava (scor 5-1), după un meci jucat în mare parte 10 contra 10. În schimb, Oţelul s-a impus cu 1-0 în faţa Bucovinei Rădăuţi. Seria 2: CS Afumaţi a pierdut cu 1-0 la CS Medgidia şi îi dă prilejul Rapidului să se distanţeze mâine la opt puncte. Progresul Spartac a trecut cu 3-1 de Axiopolis şi îşi continuă parcursul doar cu victorii din 2019. Seria 3: Turris Oltul Turnu Măgurele a câştigat derby-ul de la Severin cu „Fc U Craiova”, cu 1-0, s-a distanţat la 9 puncte de principala contracandidată la promovare şi e ca şi în Liga 2. SR Braşov a obţinut o remiză albă, 0-0, acasă cu CSM Alexandria.
Seria 4: CSM Şcolar Reşiţa a câştigat cu 2-1 meciul cu Millenium Giarmata, după ce a fost condusă, în timp ce Cugirul s-a impus cu 2-0 în derby-ul judeţului Alba, cu Unirea Alba Iulia.
Seria 5: Recea a trecut cu 5-1 de Odorheiu Secuiesc şi se menţine la trei puncte în faţa celor de la Miercurea Ciuc. Minaur Baia Mare a remizat, scor 1-1, la Hărman.
În meciurile de VINERI:
Seria 1 : Ceahlăul s-a impus fără probleme, cu 2-0, în deplasarea de la CSM Paşcani. Seria 2: FCSB 2 şi CS Tunari au remizat, scor 0-0, în timp ce Unirea Slobozia şi-a luat trei puncte la „masa verde”, fiindcă ar fi trebuit să o întâlnească pe Delta.
Seria 3: Unirea Bascov a făcut scorul rundei, câştigând cu 5-0 la Viitorul Domneşti. Şi Flacăra Horezu s-a descătuşat în această rundă, câştigând cu 3-0 la Atletic Bradu.
Seria 4: Deva a luat trei puncte importante din dificilul meci cu ACS Dumbrăviţa (scor 1-0), Sebişul a remizat cu Crişul (scor 1-1), în timp ce liderul Şoimii Lipova a trecut cu 4-2 de Industria Galva.
Seria 5: Csikszereda s-a impus greu cu Sănătatea Cluj, cu 1-0, iar CFR Cluj 2 şi CS Iernut au înscris cele mai multe goluri în meciurile jucate vineri, opt la număr, după ce au terminat 5-3. Sursa: liga2.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>