Published On: vin, apr. 5th, 2019

Naţionala de handbal masculin joacă la Târgovişte meciul decisiv pentru calificarea la CE

nichiduta.ro

Veşti bune pentru iubitorii handbalului şi ai sportului, în general. Aceştia vor avea posibilitatea să vadă „la lucru” Naţionala de handbal masculin a României, într-un meci cu miză majoră găzduit de Sala Sporturilor, din Târgovişte. Confruntarea cu echipa similară a Lituaniei va avea loc pe 11 aprilie, dar handbaliştii şi staff-ul tehnic vor veni la Târgovişte mai devreme, pentru că tot aici va fi efectuat şi stagiul centralizat de pregătire pentru partida decisivă privind calificarea la Campionatele Europene.
Disputarea meciului România-Lituania la Târgovişte este posibilă în urma încheierii acordului de asociere între municipalitate şi Federaţia Română de Handbal, condusă de celebrul internaţional Alexandru Dedu. Cu prilejul semnării documentului, primarul Daniel Cristian Stan şi-a exprimat satisfacţia că o echipă naţională a ales să joace la Târgovişte şi a invitat publicul să vină în număr cât mai mare, pentru a o susţine din tribune. Un răspuns cald a venit din partea preşedintelui FRH, Alexandru Dedu, care a declarat că îl leagă amintiri şi sentimente plăcute de Târgovişte şi că ar fi adus Naţionala să joace aici şi în cazul în care Primăria şi Consiliul Local n-ar fi acordat sprijin material pentru stagiul de pregătire şi organizarea partidei.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro