Natalitatea, creştere uşoară comparativ cu anul trecut

In luna iulie, ultima analizată din punct de vedere statistic, în Dâmboviţa a crescut numărul naşterilor comparativ cu iulie 2017, în timp ce numărul deceselor a rămas aproximativ la fel. Concret, s-a înregistrat naşterea a 452 copii, cu 146 naşteri mai multe decât în luna iunie 2018 şi cu 22 în plus raportat la iulie anul trecut. Numărul persoanelor ale căror decese au fost înregistrate în luna iulie 2018 a fost de 479, cu 10 mai multe decât în luna iunie. Sporul natural a fost negativ, de -27 persoane, iulie fiind a XI-a lună con-decutivă în care numărul deceselor înregistrate în Dâmboviţa a fost mai mare decât al naşterilor.
Tot în perioada analizată a fost consemnată o creştere semnificativă a nupţialităţii, la oficiile de stare civilă din judeţ fiind înregistrate 494 căsătorii, cu 207 mai multe decât în luna iunie 2018.
Numărul divorţurilor pronunţate prin hotărâri judecătoreşti definitive şi conform Legii nr. 202/2010 a fost de 57, cu 17 mai puţine decât în luna precedentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CHINDIA - RIPENSIA, CEL MAI SPECTACULOS MECI AL ETAPEI A X-A

Gazdele au reuşit să îşi taie partea leului, reuşind să câştige patru dintre cele şase meciuri ale zilei. Oaspeţii au reuşit o singură victorie, prin CS Mioveni, care s-a impus la Bacău la scor de neprezentare. În schimb, liderul Sportul Snagov a plecat cu un punct de la Sânmartin, acolo […]