Published On: lun, feb. 13th, 2017

MUNICIPAL TARGOVIŞTE A CÂŞTIGAT CUPA ROMÂNIEI. ZIUA ÎN CARE AM FOST MAI BUNI DECÂT TOATĂ LUMEA. Sepsi Sf. Gheorghe – CSM Târgovişte 55-58 (14-12, 16-11, 13-13, 12-22)

nichiduta.ro

Traseul sortit Târgoviştei în Final Eight-ul Cupei României de baschet feminin părea că se va opri în semifinale. Acolo, jucătoarele lui Cătălin Tănase urmau să dea piept cu gazdele de la Sf. Gheorghe. Echipa cea mai bogată din campionat, echipa campioană în exerciţiu, echipa favorită la cucerirea ambelor trofee interne, mai ales că prima întrecere se disputa chiar în propria sală, cu sute de oameni alături.
Numai că pentru Sepsi Sf. Gheorghe s-a confirmat că meciurile decisive cu Târgovişte sunt un adevărat coşmar. După ce în urmă cu două sezoane trupa lui Zoran Mikeş pierdea finala Ligii Naţionale într-un decisiv disputat chiar în sala Kati Szabo, a urmat un nou moment de colecţie pentru echipa dâm-boviţeană şi pentru baschetul feminin românesc.
Municipal a câştigat împotriva tuturor! Echipă adversă, publicul şi arbitrajul şi-au dat mâna pentru a trimite gazdele în ultimul act al competiţiei surprizelor. Toţi cei trei factori au făcut tot ce au putut pentru calificare, însă ghinionul lor a fost că pe teren s-a mai aflat cineva. CS Municipal Târgovişte, o trupă bine pregătită, care a profitat de postura de outsider şi a reuşit un succes absolut remarcabil, revenind după un ultim sfert de excepţie în care şi-a spulberat adversara chiar în cea mai efervescentă sală din România. Caseta Tehnică
Sepsi Sf. Gheorghe: A. Părău
15 (1), J. Jefferey 14 (3), T.
Marshall 9 (2), A. Stoenescu 8,
A. Huţanu 5 (1), A. Thompson 4.
Antrenor: Zoran Mikes.
CSM Târgovişte: M. Coker 17,
P. Green 12 (2), L. Toma 11 (2),
P. Poole 9 (1), A. Chivu 4 (1), E.
Dincă 3, A. Vîrjoghe 2. Antrenor:
Cătălin Tănase.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro