Municipal bate tot CS Municipal Târgovişte – SCM U. Craiova 3:0 (25:13, 25:17, 25:12)

Mihai ROŞOIU

voleiVoleibalistele Clubului Sportiv Municipal Târgovişte au mai bifat un succes oficial. După recitalul de la jumătatea săptămânii, când au trecut de Azeryol Baku, jucătoarele pregătite de Stefano Micoli au repetat rezultatul în meciul de campionat cu SCM Craiova. Aceeaşi Craiovă care în urmă cu o săptămână bătea Bacăul n-a avut nici cea mai mică şansă în duelul de duminică, de la Târgovişte. Cu excepţia celui deal doilea set în care nu au reuşit să se detaşeze încă de la primele schimburi, dâmboviţencele au defilat în faţa unui public restrâns.
Vicecampioana rămâne neînvinsă în meciurile oficiale din acest sezon şi după duelul cu oltencele, însă pentru fetele noastre urmează o perioadă infernală cu partide grele în care adversare le vor fi Medicina Tg. Mureş, CSM Craiova şi Azeryol Baku.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Jandarmii cu ochii pe hoţii de lemne

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, aflat în misiune pe raza comunei I.L. Caragiale, a depistat pe un drum forestier care traversează o cale ferată, la aproximativ 100 metri de DN 72 Târgovişte-Ploieşti, un camion încărcat cu material lemnos. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul […]