Published On: vin, aug. 7th, 2015

Munca jandarmilor apreciată de cetăţeni

nichiduta.ro

jandarmiÎn urma intervenţiei din data de 31 iulie a.c., prin care jandarmii din cadrul Detaşamentului Mobil al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa au acţionat pentru ajutorarea unui grup de elevi din Călăraşi aflaţi în excursie, care au fost atacaţi de un roi de albine pe traseul Vânătorul – Lacul Scropoasa, conducerea şcolii, profesorul însoţitor, elevii şi părinţii acestora au ţinut să mulţumească jandarmilor pentru promptitudinea şi profe-sionalimul de care au dat dovadă. Redăm, în continuare conţinutul integral al scrisorii de mulţumire adresată Jandarmeriei Dâmboviţa: „Conducerea Şcolii Gimnaziale „CAROL I” din Călăraşi, profesorul însoţitor, elevii participanţi la tabăra GÂLMA şi părinţii acestora adresează cele mai calde şi sincere mulţumiri echipajului de jandarmi din Târgovişte care a intervenit pentru a-i ajuta pe copii în data de 31.07.2015. Datorită intervenţiei prompte a echipajului a fost posibilă reunirea grupului de elevi care a putut să-şi continue programul activităţilor recreative din cadrul taberei.
Vă mulţumim pentru profesionalism şi omenie! Aţi dovedit, încă o dată, că orice om aflat într-o situaţie critică se poate baza pe sprijinul dvs. rapid şi necondiţionat, pentru depăşirea greutăţilor.Vă dorim multă sănătate şi numai succese în activitatea dvs.!”

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro