Published On: vin, iul. 14th, 2017

Multe nume noi în distribuţia Chindiei Amicale cu nou promovatele Metaloglobus şi FC Argeş

nichiduta.ro

După reunirea lotului, care a avut loc pe 21 iunie, la stadionul Eugen Popescu, Chindia a susţinut primul amical al verii cu nou promovata în Liga 1, Juventus Bucureşti. Echipa din cartierul Colentina, din Bucureşti, a câştigat cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de Nisipeanu (autogol min. 2) şi Buhăescu (57).
Antrenamentele jucătorilor târ-govişteni au fost de reacomodare la efort, care au avut loc până pe 30 iunie. Atunci s-a plecat la cantonamentul centralizat de la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia. În această modernă locaţie, roş-albaştrii s-au pregătit până pe 8 iunie.
Marţi, 11 iulie, Chindia a disputat al doilea amical din intersezon, cu CS Baloteşti. Meciul a avut loc pe stadionul Eugen Popescu din Târgovişte şi s-a terminat la egalitate, 0-0.
În distribuţia echipei din Curtea Domnească au apărut mai mulţi jucători noi: Denis Ciobotariu şi Mihai Neicuţescu (Dinamo U19), Iustin Popescu (Dinamo), Lucian Acasandrei (Flacăra Moreni), Alin Neguţ (Aninoasa), Sorin Cernea (Cetatea Deva).
Nu mai fac parte din lot: Cătălin Căbuz (la AFC Hermannstandt, prin Viitorul Constanţa) şi Dragoş Pătru (s-a renunţat şa serviciile lui).
Ieri, Chindia a jucat la Berceni, cu FCSB, într-un meci cu porţile închise. Spectatorii şi presa nu au avut acces. Vom reveni cu alte amănunte despre acest meci.
În programul Chindiei mai figurează amicalul cu Metaloglobus Bucureşti (sâmbătă, 15 iulie) şi cu FC Argeş (miercuri, 19 iulie). Campionatul în Liga a 2 a începe pe 5 august. Programul din acest eşalon se anunţă pe 25 iulie.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente