Moş Crăciun la şcolile şi grădiniţele din Răzvad

Se apropie cu paşi repezi Sfânta Sărbătoare a Crăciunului. Este poate perioada anului cea mai îndrăgită de copii, mai ales dacă ne gândim la dimineaţa în care aceştia vor găsi sub brad cadourile lui Moş Crăciun. Primarii din mediul rural dâmboviţean se pregătesc la rândul lor să îndeplinească rolul de spiriduşi ai Moşului, mai ales că în cele mai multe dintre localităţi acest lucru a devenit o tradiţie.Una dintre localităţile dâm-boviţene unde Moşul a venit negreşit în fiecare an este Răzvad . Cu tolba plină de fiecare dată, Moş Crăciun împarte cadouri tuturor copiilor.Moşul a ajuns şi în comuna Răzvad, încărcat cu peste 450 de cadouri. Toţi elevii şi preşcolarii din comuna dâmboviţeană Răzvad ,au fost puşi pe lista copiilor cuminţi, aşa că s-au trezit cu o surpriză în timpul cursurilor.
Bătrânelul cu barba albă, aşteptat în această perioadă de toţi cei mici, a fost ajutat de primarul comunei, Emanuel Spătaru şi viceprimarul Ionela Şerban , în aşa fel încât nimeni să nu fie uitat de pe lista foarte lungă de copiii cuminţi, care merită o atenţie în prag de sfinte sărbători.
Prin vizita lui Moş Crăciun, s-a intrat în lumea magică a sărbătorilor de iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Faptele de comerţ ilicit, sancţionate de jandarmi

Mai multe produse cosmetice contrafăcute au fost confiscate de către jandarmii dâmboviţeni în apropierea unui complex comercial din municipiul Târ-govişte.O patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a depistat în zona complexului Pavcom două persoane care abordau trecătorii pentru a le […]