Published On: vin, dec. 30th, 2016

Moş Crăciun a venit cu un sac de 100.000 de euro Gigi Becali a achitat o parte din banii pe Chipciu

nichiduta.ro

Astă vară, F.C. Braşov a reuşit să supravieţuiască în fotbalul românesc datorită banilor pe care i-a primit de la Steaua Bucureşti proveniţi pe transferul lui Alexandru Chipciu la Anderlecht Bruxelles. Suma de transfer care îi revine echipei de sub poalele Tâmpei este de 400.000 de euro.
Cum în casierie bătea vântul, iar alte venituri n-avea de unde să vină, conducerea „Steagului” i-a trimis în vacanţă pe jucători, care au fost nemulţumiţi şi fără bani în buzunare.
Moş Crăciun şi-a aruncat privirea spre „stegari” şi a venit la Braşov cu un sac plin cu 100.000 de euro.
În rolul Moşului a fost Gigi Becali care a plătit o parte din a doua tranşă din transferul lui Chipciu în Belgia.
Cu aceşti bani staful tehnic îşi va face planuri pentru perioade de pregătire de iarnă. Se vor plăti salariile şi primele restante şi se vor organiza două cantonamente. Se vor căuta şi alte surse de finanţare.
Cel care a vorbit şi l-a convins pe Gigi Becali să vireze aceşti bani mai devreme a fost antrenorul Cornel Ţălnar. Acesta a stabilit şi un program de pregătire cu F.C. Braşov.
După disputarea meciurilor din sezonul de toamnă (19 meciuri, în 21 de etape), F.C. Braşov e pe locul 3, poziţie care duce la barajul de promovare în Liga Întâi. Au acumulat 38p, cu unul mai puţin decât UTA Bătrâna Doamnă, ocupanta locului 2, şi cu şapte mai puţin decât liderul Juventus Bucureşti.
Echipa de sub Postăvaru este considerată una dintre aspirantele la promovare.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro