Published On: vin, dec. 27th, 2013

Moş Crăciun a venit cu daruri şi la necuvântătoarele de la Grădina Zoologică din Târgovişte

nichiduta.ro

ursMoş Crăciun nu a venit cu daruri numai la copiii cuminţi, anul acesta – bătrânelul cu barbă albă a trecut şi pe la Grădina Zoologică din Târgovişte, şi nu ca să se plimbe, ci ca să lase daruri necuvântătoarelor care vieţuiesc aici. Fructe, legume, dulciuri, peşte şi carne, toate proaspete, frumos amblate în cutii. Animalele s-au bucurat nespus, precum copiii, în momentul în care au deschis cutiile cu daruri.
Maimuţele, tigrii, urşii sau nutri-ile au fost printre cele mai fericite la vederea cutiilor pline de bunătăţi. Animalele au profitat de temperaturile ridicate şi s-au desfătat cu darurile primite. Ingrijitorii spun că, în perioada rece, acordă o mai mare atenţie chiriaşilor de la zoo, aceştia având nevoie de multe vitamine.
Cel mai bine se simt în acestă perioadă urşii, zimbrul sau caprele de munte. Maimuţele, leii sau tigrii nu ies din cuşti decât atunci când primesc hrana şi sunt o bucurie pentru vizitatori, care sunt aşteptaţi începând de astăzi la Grădina Zoo din Târgovişte.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro