Moş Crăciun a făcut fericiţi peste 600 de copii din comuna Răzvad

Moş Crăciun a poposit în comuna dâm-boviţeană Răzvad. Pentru a respecta tradiţia, Primăria Răzvad şi Consiliul Local Răzvad au fost ajutoarele de nădejde ale bătrânului cu barbă albă pentru a aduce o bucurie de Crăciun celor peste 570 de preşcolari şi elevi răzvădeni.
Moş Crăciun şi spriduşii lui speciali, edilul Emanuel Spătaru şi vicepri-marul Ionela Şerban au pornit periplul prin şcolile şi grădiniţele din Răzvad, pentru a duce daruri prichindeilor şi şcolarilor. Mare bucurie pe chipul celor mici care i-au primit pe oaspeţii speciali cu poezii şi colinde. Edilul Emanuel Spătaru ne-a mărturist că nu există bucurie mai mare decât aceasta a copiiilor când îl văd cu Moş Crăciun.
La final, Moş Crăciun şi spriduşii lui speciali, edilul Emanuel Spătaru şi vicepri-marul Ionela Şerban le-au promis celor mici că se vor revedea la anul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pompierii dâmboviţeni -ajutoarele lui Moş Crăciun

A devenit o frumoasă tradiţie, ca în fiecare an, în preajma Sfintelor Sărbători ale Crăciunului, pompierii dâmboviţeni să fie „ajutoarele” lui Moş Crăciun, oferindu-le celor mici daruri. Astfel, cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa, împreună cu Asociaţia „Salvatorii Dâmboviţeni”, sunt alături de comunitate şi prin acţiuni umanitare, […]