Published On: lun, dec. 18th, 2017

Moş Crăciun a ajuns la Spitalul de Urgenţă Târgovişte

nichiduta.ro

Moş Crăciun a sosit încărcat cu draruri pentru 190 de copii aflaţi internaţi pe diferite secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Oameni cu suflet au îndeplinit misiunea de spiriduşi alături de Moş Crăciun şi au făcut o mare bucurie prichindeilor.
Sosirea lui Moş Crăciun la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte face parte din Campania Caritabilă „Moş Crăciun există şi pentru ei „, iniţiată de colectivul inimos din cadrul unităţii spitaliceşti şi cu sprijinul Seminarului Teologic „Sf. loan Gură de Aur” Târgovişte sub coordonarea părintelui Alin Pleşa, părintelui de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, societăţi comerciale din Dâmboviţa şi persoane fizice care vor să-şi păstreze anonimatul. În cadrul evenimentului „Moş Crăciun există şi pentru ei” nu a lipsit un program de colinde oferit de Corul Seminarului Teologic „Sf. loan Gură de Aur” Târgovişte. Momentul mult aşteptat de cei mici, a fost întâlnirea cu Moş Crăciun care le-a oferit daruri. Cei care sau ocupat de organizarea evenimentul mulţumesc pe această cale şi echipei Hera Kids care l-a trimis pe Moş Crăciun.
Nu au lipsit invitaţii de la acest eveniment: primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, parlamentarii Claudia Gilia, Carmen Holban şi Oana Vlăducă ş nu în ultimul rând oaspeţi speciali din străinătate care în fiecare an vin şi fac donaţii la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro