Moş Crăciun a ajuns la Spitalul de Urgenţă Târgovişte

Moş Crăciun a sosit încărcat cu draruri pentru 190 de copii aflaţi internaţi pe diferite secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Oameni cu suflet au îndeplinit misiunea de spiriduşi alături de Moş Crăciun şi au făcut o mare bucurie prichindeilor.
Sosirea lui Moş Crăciun la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte face parte din Campania Caritabilă „Moş Crăciun există şi pentru ei „, iniţiată de colectivul inimos din cadrul unităţii spitaliceşti şi cu sprijinul Seminarului Teologic „Sf. loan Gură de Aur” Târgovişte sub coordonarea părintelui Alin Pleşa, părintelui de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, societăţi comerciale din Dâmboviţa şi persoane fizice care vor să-şi păstreze anonimatul. În cadrul evenimentului „Moş Crăciun există şi pentru ei” nu a lipsit un program de colinde oferit de Corul Seminarului Teologic „Sf. loan Gură de Aur” Târgovişte. Momentul mult aşteptat de cei mici, a fost întâlnirea cu Moş Crăciun care le-a oferit daruri. Cei care sau ocupat de organizarea evenimentul mulţumesc pe această cale şi echipei Hera Kids care l-a trimis pe Moş Crăciun.
Nu au lipsit invitaţii de la acest eveniment: primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, parlamentarii Claudia Gilia, Carmen Holban şi Oana Vlăducă ş nu în ultimul rând oaspeţi speciali din străinătate care în fiecare an vin şi fac donaţii la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

19 cupluri din Răzvad au aniversat 50 de ani de căsătorie

Administraţia de la Răzvad continuă tradiţia şi a recompensat longevitatea în căsnicie. A fost organizată o nouă ceremonie de premiere a cuplurilor care au împlinit cinci decenii de căsnicie. Evenimentul a început cu un mic concert de colinde susţinut de Florin Stoicescu şi Nicolae Cârstea. Ziua de vineri a fost […]