Published On: joi, feb. 21st, 2013

MORTALITATE ÎN CREŞTERE

nichiduta.ro

oameniEvoluţia fenomenelor demografice în ultima parte a anului trecut, comparativ cu noiembrie 2012, a fost caracterizată de scăderea natalităţii şi creşterea mortalităţii. S-au născut în maternităţile dâmboviţene numai 341 copii, cu 28 mai puţini decât în noiembrie şi cu 50 faţă de decembrie 2011. în acelaşi interval, numărul deceselor a crescut la 541, mai mare comparativ cu luna precedentă, dar şi cu decembrie 2012.
A rezultat un spor negativ de -200 persoane, cel mai mare în valoare absolută din ultimele 12 luni. De menţionat şi faptul că, pe parcursul anului trecut, spor natural pozitiv a fost înregistrat numai în luna septembrie.
în ce priveşte nupţia-litatea, la oficiile de stare civilă au fost înregistrate numai 77 de căsătorii. Prin hotărâri judecătoreşti definitive au fost pronunţate 77 divorţuri, de două ori mai multe decât în noiembrie.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro