Moreni, Reabilitarea termică a blocurilor, o prioritate

Constantin DinuConstantin Dinu, primarul municipiului Moreni, a enumerat reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe printre priorităţile administraţiei locale: „Pentru a demara cât mai repede reabilitarea termică a blocurilor, intenţionăm să facem încă din 2013 studiul de fezabilitate şi proiectele. – a precizat primarul Constantin Dinu. Reabilitarea termică înseamnă facturi mai mici la încălzire, dar şi un aspect exterior mai plăcut al acestor imobile”.
Tot la Moreni sunt perspective şi pentru alte proiecte de mediu. Este vorba despre amenajarea unui parc fotovoltaic, dar şi despre o iniţiativă mai puţin cunoscută. Este luată în calcul posibilitatea exploatării unor izvoare termale subterane, apa caldă putând fi utilizată atât pentru încălzire, cât şi în scop menajer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Salariu minim unic pentru toate statele din zona euro

Statele din zona euro ar trebui să adopte un nivel comun pentru salariul minim, întrucât ar atrage sprijinul angajaţilor din uniunea monetară în contextul măsurilor de austeritate adoptate pentru depăşirea crizei. Este nevoie de o bază a drepturilor sociale pentru angajaţi, drepturi sociale minime, inclusiv o componentă esenţială – un […]