Moreni: măsuri suplimentare de prevenţie, conforme Ordonanţei Militare nr. 4

In conformitate cu prevederile Ordonanţei militare nr. 4/2020, Primăria Municipiului Moreni a achiziţionat astăzi 200 de dispozitive cu soluţii dezinfectante, care vor fi montate la intrările blocurilor de locuinţe situate în localitatea . Acţiunea este în curs de desfăşurare. De asemenea, au fost achiziţionate ventilatoare cu pulverizare de substanţe bio-cide, pentru asigurarea permanentă a unei dezinfectări eficiente în cadrul instutiţiilor sanitare de pe raza administrativ teritorială a Municipiului Moreni.
„Concomitent cu aceste noi acţiuni întreprinse de municipalitatea more-nară, vor continua, în fiecare zi, acţiunile de dezinfecţie cu substanţe biocide astfel: dimineaţa – la instituţiile publice de pe raza localităţii şi în spaţiile publice urbane (parcuri, străzi, trotuare, etc.), iar după-amiaza – la toate blocurile în casa scărilor şi în spaţiile comune aferente acestora”-a declarat primarul Constantin Dinu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MEC a publicat un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susţine examenele naţionale

In contextul suspendării cursurilor, pentru pregătirea elevilor în vederea susţinerii examenelor naţionale, Ministerul Educaţiei şi Cercetării a publicat pe site-ul https://roc-nee.eu/testeantrenament/un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susţine examenele naţionale. Resursele de antrenament tip test, realizate împreună cu Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, respectă modelul […]