Published On: joi, dec. 21st, 2017

Morenarul Ivan nu se întoarce în România Prezent pe noul „Ion Oblemenco” la meciul CS U Craiova – CFR Cluj, Andrei Ivan (20 de ani) a întărit ideea că nu se va întoarce în Liga 1 în această iarnă. Avantajat de o mutare pe care Krasnodar, clubul de care aparţine, ar urma să o facă, Ivan are încredere că va juca mai mult în Rusia.

nichiduta.ro

Prezent pe noul „Ion Oblemenco” la meciul CS U Craiova – CFR Cluj, Andrei Ivan (20 de ani) a întărit ideea că nu se va întoarce în Liga 1 în această iarnă. Avantajat de o mutare pe care Krasnodar, clubul de care aparţine, ar urma să o facă, Ivan are încredere că va juca mai mult în Rusia.
În ultimele săptămâni, situaţia lui Ivan a fost intens comentată, dar atacantul plecat în această vară la Krasnodar, pentru trei milioane de euro, a închis subiectul în momentul în care a transmis că nu ia în calcul revenirea în România. Cum Krasnodar e aproape să se despartă de Fyodor Smolov, cel mai important atacant al echipei, Ivan consideră că aşa va avea şanse mai mari să-şi facă un nume în Rusia: „Nu e adevărat că voi reveni la Craiova acum. Rămân la Krasnodar. Cred că o să plece Smolov de acolo şi voi juca. Îmi place mult la Krasnodar, m-am acomodat acolo. Sper că voi reveni cândva la Craiova ca să joc pe acest stadion”, a spus vârful de 20 de ani, înainte de CS U Craiova – CFR.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro