MORENARUL IVAN, MONITORIZAT DE SELECŢIONERUL ROMÂNIEI

Mihai ROŞOIU

ivanLa meciul CS U Craiova -ASA Târgu Mureş, 2-1, Andrei Ivan a fost urmărit din tribună de Christoph Daum, dar nu l-a putut impresiona pe selecţioner. Atacantul lui CSU Craiova a contribuit involuntar la golul ardelenilor.
Selecţionerul Christoph Daum şi-a continuat turul Ligii 1 şi a asistat la victoria lui CSU Craiova în faţa lui ASA Târgu Mureş. Printre cei urmăriţi de neamţ s-a numărat şi Andrei Ivan. Atacantul de 19 ani nu a avut o evoluţie pe măsura aşteptărilor. A ratat o ocazie importantă şi a deviat în propria poartă la lovitura liberă executată de Zicu, dar vrea să demonstreze că îşi merită locul la naţională.
„E o victorie foarte frumoasă. Bine că am câştigat, la faza autogolului nu am avut reacţie să dau peste poartă şi mi-am băgat-o în poartă. Asta e. Trecem şi peste asta. O să dau de la meci la meci totul pe teren, vreau să joc din ce în ce mai bine şi să fiu în cărţi pentru calificările pentru Mondial”, a spus Ivan, la microfonul Digi Sport.
De partea cealaltă, selecţionerul a fost extrem de diplomat, admiţând, totuşi, că vârful oltean nu a prins cea mai bunăzi.
„Se poate vedea că are potenţial. Nu contează dacă uneori nu este ziua ta, cum se spune; dacă nu eşti în cea mai bună dispoziţie, se poate întâmpla şi acest lucru. Cunoaştem calitatea acestui jucător, care este un fotbalist de viitor pentru România”, a punctat neamţul.
Daum va debuta pe banca naţionalei luna viitoare, contra reprezentativei din Muntenegru. Primul meci din preliminariile Cupei Mondiale din 2018 va avea loc la Cluj-Napoca, pe 4 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

În curând, Căminul cultural şi şcoala din Ocniţa vor fi modernizate

Atragerea fondurilor europene reprezintă o prioritate pe agenda de lucru a noului primar al comunei dâmboviţene Ocniţa. Edilul a pregătit două proiecte ce au ca scop: modernizarea căminului cultural din localitate şi reabilitarea şi modernizarea şcolii: „Sunt două proiecte pe care le pregătesc eu. Unul vizează modernizarea Căminului cultural cu […]