Published On: lun, nov. 11th, 2019

MORENARUL IVAN, EROUL UNIVERSITĂŢII CRAIOVA

nichiduta.ro

Andrei ivan a iust eruul universităţii oraio-va în derby-ul cu Dinamo disputat la Severin. Atacantul a marcat primele lui duuă guluri de la revenirea în Oltenia.
„M-am simţit foarte bine azi. Mi-aş dori să marchez mai multe goluri. Era primul hat-trick din cariera mea, dacă marcam şi în repriza a doua. Suntem fericiţi de cum am jucat azi şi că am câştigat cele trei puncte.
Ăsta e stilul meu de a mă bucura şi nu îl schimb. Am dansat cu loniţă, avem noi o fază când dăm gol şi dansăm aşa”, a spus Ivan, la finalul meciului.
Universitatea Craiova a învins pe teren propriu, la Drobeta-Turnu Severin, cu scorul de 41 (3-0), pe Dinamo, în ultimul meci al etapei a 15-a a Ligii 1.
Dinamoviştii se îndepărtează de play-off, în urma acestei înfrângeri, în timp ce oltenii au revenit pe podiumul Ligii 1, după ce au fost daţi jos de acolo de Astra, care a învins, tot luni, pe Poli Iaşi, cu 4-0.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro