MORENARUL IVAN, DORIT LA FCSB

Mihai ROŞOIU

Gigi Becali a anunţat că a negociat cu Krasnodar pentru ca Andrei Ivan să ajungă la FCSB în perioada de mercato din iarnă. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că a discutat deja cu atacantul care evoluează sub formă de împrumut la Rapid Viena, iar că acesta este dispus să semneze cu vicecam-pioana României dacă va primi salariul lunar de 26.000 de euro pe lună.
Gigi Becali a discutat cu oficialii lui Krasnodar, iar ruşii i-au transmis că trebuie să plătească 1,8milioane de euro pentru a-l transfera pe Andrei Ivan. Problema apare la Rapid Viena. Actuala echipă a internaţionalului român are prima opţiune de cumpărare. Austriecii trebuie să scoată din buzunar 900.000 de euro pentru a-l achiziţiona pe fostul vârf de la CS U Craiova.
Patronul lui FCSB şi-a făcut deja planurile cu Andrei Ivan. Gigi Becali a dezvăluit că Andrei Ivan o să fie folosit pe postul de atacant, chiar dacă acesta poate să evolueze în spatele atacantului sau pe partea stângă. „Eu ieri am făcut ofertă de 1.800.000 de euro pentru un atacant român şi îi dau 26.000 de euro salariu pe lună. El atât are acum salariu şi i-am zis că îi dau cât cere. Echipa respectivă vrea suma asta pentru el.
Nu mă interesează Omrani. M-a sunat impresarul lui să mă întrebe şi am zis că dau 200.000 de euro. Şi el s-a jucat cu mine. E unul dintre Puşcaş sau Ivan. Ok! E Ivan. Am vorbit cu el! El nu prea joacă la Rapid Viena, da problema e că Krasnodar vrea 1,8 milioane de euro pe el că e împrumutat. Mi-a zis Ivan că Rapid Viena trebuie să plătească 900.000 de euro, dar afacerea pică dacă nu o să plătească. Aşa că eu o să plătesc 1.800.000 de euro. El a zis că vine, dar că are 26.000 de euro salariu şi îl dau şi eu aşa. La Craiova am oferit 3 milioane jumătate pentru patru jucători. Făceam afacere mare pentru că era inclus şi Bancu. Ivan e fotbalist şi de asta îl iau. Eu îl vreau pe postul de atacant, deşi joacă şi în stânga foarte bine, dar şi în spatele atacantului, dar acolo nu are cum. În stânga îi am pe Coman şi peTănase, iar pe Moruţan nu îl scoate nimeni din echipă”, a spus Gigi Becali pentru Pro X.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Naţionalele de tineret la Radio Orientare. un nou prilej pentru a ne arăta superioritatea CSM TÂRGOVIŞTE E LA PUTERE

Radio orientariştii Clubului Sportiv Municipal Târgovişte au avut, din nou, prestaţii de excepţie la ultima competiţie importantă desfăşurată sub organizarea federaţiei de resort. La Campionatele Naţionale de Tineret, rezultatele sportivilor pregătiţi de Pavel Babeu au fost la înălţime, aşa cum s-a întâmplat şi la concursurile precedente. Cele două etape ale […]