Morenarul de la CSU Craiova. Andrei Ivan Are o cotă ridicată după ofertele din ultimul timp

A.l.

sportAşa cum am mai anunţat, atacantul de la CSU Craiova, Andrei Ivan, originar din Moreni a avut un an 2015 bun. A prins postul de titular la echipa din Bănie, a marcat patru goluri, a debutat în naţionala României în meciul de la Bologna, cu Italia (scor 2-2).
Cota jucătorului de 19 ani a crescut odată cu oferta făcută de Steaua care era dispusă să dea 1,5 milioane euro. Dar oficialii din Cetatea Banilor au refuzat transferul la trupa lui Gigi Becali. Nici Mateiu, Bancu şi Vătăjelu nu mai merg la Steaua.
Impresarul lui Andrei Ivan, fostul jucător al Stelei, Sorin Paraschiv, a anunţat în aceste zile că F.C. Barcelona (echipa secundă) vrea să-l împrumute până în vară, iar dacă dă rezultate, clubul din Catalunya îl va cumpăra pentru suma de patru milioane de euro.
Cunoscătorii fenomenului fotbal susţin însă că varianta expusă de Paraschiv jiu e plauzibilă şi e puţin exagerată. În acelaşi timp, tot aceştia spun că există interes pentru lvan din partea altor cluburi din Europa. O parte din meritele propulsării more-narului de Universitatea Craiova spre fotbalul mare le revin antrenorilor Sorin Cârţu şi Emil Săndoi, puşi la cârma „Ştiinţei” în septembrie 2014. „Sorinaccio” Cârţu a rezistat un an şi a plecat de la echipă, iar „Sandy” Săndoi e pus în această iarnă pe făraş. Finanţatorul Marius Petcu (e şi el la necaz) vrea să renunţe la serviciile lui Săndoi. Echipa din Oltenia a câştigat un singur meci din ultimele cinci partide de campionat, e pe locul opt şi este la opt puncte de ASA Târgu Mureş, ultima din zona play-off-ului. Asta cu trei etape înainte terminării meciurilor din sezonul regulat.
Unul din obiectivele lui Andrei Ivan din anul 2016 este să participe cu echipa naţională antrenată de Puiu lordănescu la Campionatul European din Franţa. Totul depinde, totuşi, de cum va evolua more-narul în sezonul de primăvară. Concurenţa e foarte mare pentru ocuparea unui loc în lotul pentru Europeanul din Franţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cardul de sănătate ar putea deveni obligatoriu în urgenţe, dar şi pentru copii

Pentru a avea o imagine mai clară a cheltuielilor din sistemul de sănătate, autorităţile iau în calcul varianta de a valida serviciile de urgenţă primite de pacient cu cardul de sănătate, la externarea acestuia din spital. Excepţie fac cei aflaţi în comă şi persoanele care ajung în stare foarte gravă […]