MORENARUL ANDREI IVAN TRECE PRINTR-0 PASĂ PROASTĂ

Mihai ROŞOIU

Andrei Ivan a fost readus de Craiova în vara lui 2019, după experienţe nereuşite de la Krasnodar şi Rapid Viena, pentru 1.500.000 de euro, însă prestaţiile sale nu au fost cele aşteptate.
Chiar dacă a marcat doar trei goluri în ultimul sezon şi jumătate, Andrei Ivan se bucură în continuare de încrederea conducerii clubului. Patronul Craiovei, Mihai Rotaru, a vorbit despre situaţia fostului internaţional de tineret, care în ultimul timp s-a confruntat şi cu probleme medicale. Despre Andrei Ivan s-a vehiculat faptul că a plecat în Germania pentru a merge la psiholog, fapt infirmat de Mihai Rotaru.
Mihai Rotaru a analizat situaţia lui Andrei Ivan la Craiova
„Eu cred că îşi va reveni, a avut şi o problemă medicală, nu ceva serios, avea nişte dureri. A fost în Germania, dar la kinetoter-apeut, nu la psiholog, cum s-a scris, a stat o săptămână. Sperăm să fie în toate forţele lui, pentru că e un jucător cu o calitate extraordinară.
Noi credem în el în continuare, dacă nu credeam, ne strângeam mâna şi ne spuneam la revedere”, a declarat Mihai Rotaru, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.
Andrei Ivan a evoluat în 24 de meciuri pentru Universitatea Craiova stagiunea precedentă, însă a reuşit doar două goluri, ambele într-un joc cu Dinamo, şi două assist-uri. Chiar dacă a fost folosit atacant central, cum s-a întâmplat în mandatul lui Victor Piţurcă, sau în bandă, cu Bergodi şi Papură, randamentul său a fost mult sub aşteptări.
În actuala stagiune, fotbalistul de 23 de ani a evoluat exclusiv în banda atacului, dar, din nou, a avut evoluţii modeste, reuşind un singur gol în cele 12 meciuri jucate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MIHĂILĂ AR PUTEA DEBUTA ÎN IANUARIE Jucătorul originar din Finta s-a refăcut după accidentare şi e gata să debuteze pentru italienii de la Parma

Valentin Mihăilă (20 de ani), atacantul transferat de Parma, de la Universitatea Craiova, ar putea debuta luna următoare în Serie A.Fotbalistul pentru care Parma a plătit 8,5 milioane de euro a acuzat o pubalgie în această toamnă şi a suferit o intervenţie chirurgicală în Germania, la începutul lunii noiembrie.Mihăilă a […]