MORENARUL ANDREI IVAN REFUZA FCSB

Mihai ROŞOIU

După o experienţă de coşmar la Krasnodar, Andrei Ivan a prins multe minute pe teren la Rapid Viena, formaţie alături de care a scos FCSB din play-off-ul Europa League. Gigi Becali a declarat în câteva rânduri că doreşte să-l transfere pe atacantul trecut pe la Craiova, însă acesta nu doreşte să revină în fotbalul românesc.
Totodată, Ivan a lăsat de înţeles faptul că şi-ar dori să joace la Craiova în momentul când va reveni în prima ligă autohtonă.
„Nu ştiu unde voi fi peste 2-3 ani. Vreau să muncesc în continuare. Nu am nimic cu FCSB, dar nu vreau să mă întorc în România, mă simt bine la Rapid Viena şi vreau să continui aici. Mai am contract şi cu Krasnodar trei ani, vedem ceva fi la vară. Sper să revin în fotbalul românesc cândva la Craiova”, a spus Andrei Ivan la Telekom Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FC PUCIOASA A ÎNCEPUT CANTONAMENTUL DIN TURCIA

Jucatorii dâmboviţeni, împreună cu stafful au ajuns în cantonamentul din Turcia, unde au găsit condiţii excelente, atât pentru cazare, cât şi pentru antrenament. După primele şedinţe de pregătire de acomodare, elevii lui Cristi Bălaşa şi Cosmin Lunescu vor întâlni un adversar puternic în primul joc amical. FK Vojvodina Novisad, echipa […]