Published On: mar, iun. 26th, 2018

MORENARUL ANDREI IVAN A SEMNAT CU RAPID VIENA

nichiduta.ro

Vârful dâmboviţean, sub contract cu ruşii de la FC Krasnodar, a fost împrumutat pentru un sezon la Rapid Viena (Austria). Andrei Ivan este primul român din istoria clubului austriac şi va purta numărul 97.
„Am vrut o schimbare după sezonul dificil din Rusia. Vreau să joc constant, am nevoie de meciuri în picioare. Am primit recomandări bune despre Rapid şi sunt extrem de fericit că negocierile s-au concretizat. Abia aştept să joc pe un astfel de stadion şi în faţa unor fani speciali”, a declarat Ivan după ce a efectuat vizita medicală.
„Andrei Ivan este un atacant versatil, extrem de talentat, şi sunt sunt că va creşte enorm sub comanda noastră. Nu am fost singurii care l-am dorit. Young Boys Berna, campioana Elveţiei, a negociat de asemenea cu el”, Fredy Bickel, directorul sportiv al celor de la Rapid Viena.
1.200.000 euro este valoarea lui Andrei Ivan conform transfermarkt.de
Rapid Viena este cel mai titrat club de fotbal din Austria, cu 32 de titluri interne, dar trece printr-o perioadă mai puţin reuşită. Ultimul campionat câştigat a fost în sezonul 2007-2008. Ediţia recent încheiată au terminat-o pe 3 şi vor evolua în preliminariile Europa League, scrie gsp.ro.
Echipa evoluează pe Allianz Stadion, care are o capacitate de 28 345 de locuri.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro