Published On: mie, iul. 19th, 2017

MORENARUL ANDREI IVAN A SEMNAT CU FC KRASNODAR CSU Craiova va încasa jucătorul dâmboviţean 3 milioane de euro, iar în funcţie de performanţele individuale ale lui Andrei, mai poate lua un milion

nichiduta.ro

Andrei Ivan (20 de ani) o părăseşte pe CSU Craiova. Clubul oltean şi FC Krasnodar au ajuns la un acord în privinţa transferului fotbalistului pentru 3 milioane de euro. În funcţie de performanţele jucătorului, formaţia din Bănie va mai primi 1 milion de euro.
Intrat în urmă cu un an şi jumătate în atenţia Barcelonei, vârful oltenilor părea că a ratat fiecare tren care i s-a ivit, între timp ofertele pe numele său de la FCSB şi de la alte cluburi mai mici din Vest fiind refuzate. Oficialii Craiovei au preferat să aştepte şi, se pare, au tras lozul castigator, scrie digisport.ro.
Astfel, oficialii lui CSU şi ai lui FC Krasnodar s-au pus de acord asupra mutării. Trei milioane de euro vor primi oltenii, plus un bonus de 1 milion, în funcţie de randamentul atacantului.
Vârful a semnat un contract valabil pe 5 ani şi va primi pentru fiecare an în care îmbracă tricoul ruşilor 500.000 de euro. Mutarea a fost intermediată de agentul Ion Carp. Atacantul a părăsit deja ţara cu destinaţia Rusia, mutarea fiind perfectată încă dinaintea primei etape din Liga 1.
Andrei Ivan a marcat 19 goluri pentru CSU Craiova şi a reuşit 13 pase decisive în cele 101 meciuri jucate în toate competiţiile. La Krasnodar, antrenor este Igor Shalimov (48 de ani), un fost jucător al lui Inter şi Napoli. Între 2008 şi 2011, acesta a fost selecţionerul echipei naţionale feminine a Rusiei. Din 2015, acesta activează la Krasnodar. Mai întâi, el a fost antrenorul echipei a doua a clubului, apoi, el a devenit secund la prima formaţie, după care, în 2016, el a devenit principal, după o scurtă perioadă în care a fost interimar.
FC Krasnodar a perfectat deja alte 7 transferuri, în această vară, iar în acest sezon în care şi-au şi inaugurat una dintre cele mai frumoase arene (pe care se vor disputa şi meciuri de la Cupa Mondială 2018) se anunţă o candidată puternică la titlu. De altfel, de la promovarea pe prima scenă, Krasnodarul nu a terminat niciodată mai jos de locul 4 în campionat.
FC Krasnodar a încheiat pe locul al patrulea campionatului în Rusia în sezonul trecut şi s-a calificat în turul al treilea preliminar al Europa League, acolo unde urmează să joace cu câştigătoarea duelului dintre slovacii de la Slovan Bratislava şi danezii de la Lyngby.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro