Published On: mar, feb. 7th, 2017

MORENARUL ANDREI IVAN A MARCAT, DIN NOU, PENTRU CRAIOVA

nichiduta.ro

CS Universitatea Craiova a surclasat-o pe FC Voluntari cu scorul de 5-0 (2-0), sâmbătă, pe stadionul „Extensiv” din Bănie, într-un meci din etapa a 22-a a Ligii I şi a urcat pe locul al doilea în clasament.
Universitatea a făcut unul dintre cele mai bune jocuri ale sale în acest campionat şi a reuşit cea mai categorică victorie a sa.
Golurile au fost marcate de Nuno Rocha (33), Nicuşor Bancu (43), Alexandru Băluţă (47, 66) şi Andrei Ivan (79j), dar echipa din Bănie a ratat numeroase ocazii de gol.
Andrei Ivan, căpitan al echipei după plecarea lui Bogdan Vătăjelu, a trimis mingea în bară în min. 41. Şi oaspeţii au avut o bară, prin Costin Curelea, fost jucător al Universităţii, în min. 57, la scurt timp după intrarea sa pe gazon.
Meciul s-a desfăşurat pe un teren greu, alunecos, informează Agerpres.
FC Voluntari a mai pierdut un meci cu 0-5 în acest campionat, în deplasare cu CFR Cluj. În tur, CSU câştigase cu 10.
Echipa antrenată de Gheorghe Mulţescu (fost tehnician la FC Voluntari) e neînvinsă în ultimele trei etape (două victorii), în timp ce ilfovenii au o singură victorie în ultimele şase etape (un egal, patru eşecuri).

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro