MORENARUL ANDREI IVAN A FOST LA UN PAS DE PLECARE DE LA U. CRAIOVA

Mihai ROŞOIU

Cu un singur gol în 12 apariţii pentru Universitatea Craiova, morenarul Andrei Ivan (23 de ani) a fost subiectul unui zvon care a circulat în ultimele ore. Despre vârful oltean s-a spus că va merge la FC Argeş, care tocmai l-a instalat pe Jean Vlădoiu ca manager general.
Jucătorul pentru care Craiova a plătit 1,5 milioane de euro ca să-l readucă în Oltenia, de la Krasnodar, nu va pleca însă în Trivale, nici sub formă de împrumut, nici ca transfer definitiv.
Contactat de digisport.ro, Jean Vlădoiu a negat. „Nu e adevărat că Andrei Ivan vine la Piteşti. În primul rând, noi nu putem să dăm salarii ca la Craiova. Dar el e un jucător foarte valoros”, a explicat acesta.
Şi Andrei Ivan a avut o reacţie pe această temă. „Nu merg împrumut în Liga 1. Vreau să rămân la Universitatea, chiar dacă am ceva oferte din străinătate”, a declarat atacantul din Bănie.

Mihai Rotaru a analizat situaţia lui Andrei Ivan la Craiova
Chiar dacă a marcat doar trei goluri în ultimul sezon şi jumătate, Andrei Ivan se bucură în continuare de încrederea conducerii clubului. Patronul Craiovei, Mihai Rotaru, a vorbit recent despre situaţia fostului internaţional de tineret, care în ultimul timp s-a confruntat şi cu probleme medicale.
„Eu cred că îşi va reveni, a avut şi o problemă medicală, nu ceva serios, avea nişte dureri. A fost în Germania, dar la kinetoterapeut, nu la psiholog, cum s-a scris, a stat o săptămână. Sperăm să fie în toate forţele lui, pentru că e un jucător cu o calitate extraordinară.
Noi credem în el în continuare, dacă nu credeam, ne strângeam mâna şi ne spuneam la revedere”, a declarat Mihai Rotaru, cu câteva zile în urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PIŢIAN, OMUL RECORD

Sezonul 2020-2021 din Liga 1 a intrat într-o scurtă pauză, după terminarea turului, iar trei fotbalişti se pot lăuda cu faptul că au jucat toate minutele în cele 15 meciuri din campionat. FANATIK a vorbit cu Andrei Piţian, singurul fotbalist de câmp care a fost integralist în tur.La finalul turului, […]