Morenarii s-au regăsit FLACĂRA A CÂŞTIGAT ŞI CU POPEŞTI LEORDENI Flacăra Moreni – S.C. Popeşti Leordeni 3-1 (2-0)

Mihai ROŞOIU

Stadion: Central. Spectatori 300
Au marcat: M. Plăcintă (min. 34), A. Neguţ (min. 36), A. Negrea (min. 62) – L. Dobre (min. 80)
Flacăra Moreni şi-a regăsit pofta de victorii în cea de-a doua parte a campionatului. Fără să facă transferuri de marcă, echipa lui Gabriel Paraschiv a făcut uitate prestaţiile lamentabile din prima jumătate a sezonului şi a reulit mai multe succese, care au scăpat-o definitiv de grijile retrogradării.
La finele săptămânii trecute, morenarii au dat piept cu S.C. Popeşti Leordeni, formaţie aflată pe locul al cincilea în seria a III a. În ciuda diferenţei de puncte care le despărţea pe cele două adversare, trupa dâmboviţeană a jucat foarte bine şi a obţinut un succes mai clar decât o arată scorul.
Cu punctele adunate după meciul cu Popeşti Leordeni, Flacăra şi-a asigurat un loc în partea superioară a clasamentului şi linişte pentru finalul campionatului.
Formula de start în partida de vineri a fost următoarea:
Chiran – Oae, Matei, A. Costache – Cernea, Tocan, Plăcintă, Neacşu, A. Negrea – Neguţ, Drăgan
Antrenor: Gabriel Paraschiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative, gazda Sesiunii Anuale de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti "NORME, VALORI ŞI REPERE CONTEMPORANE ÎN SOCIETATEA ROMÂNEASCĂ

Pe parcursul a două zile, 10-11 mai, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative a Universităţii Valahia din Târgovişte a găzduit Sesiunea Anuală de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti „NORME, VALORI ŞI REPERE CONTEMPORANE ÎN SOCIETATEA ROMÂNEASCĂ”. Sesiunea de comunicări ştiinţifice a fost dedicată studenţilor şi master-anzilor în domeniul ştiinţelor juridice şi al […]