Moment festiv la ISU Dâmboviţa

La sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa, în cadru festiv, a avut loc ceremonia de trecere în rezervă a domnului colonel Ţelea Eduard-Valeriu.
Pentru colegul nostru, atitudinea şi rezultatele vorbesc de la sine. Profesionalismul de care a dat dovadă pe parcursul unei cariere militare de peste 28 de ani şi dăruirea pentru menţinerea unei bune imagini instituţionale au fost susţinute de o muncă asiduă.
Timp de peste 13 ani a făcut parte din echipa comunicatorilor pompieri, poziţie din care a prezentat corect si echidistant activităţile desfăşurate de către personalul inspectoratului.
„Sentimentele îmi sunt amestecate în acest moment. Tristeţe, pentru că părăsesc această activitate, şi bucurie pentru un nou început, o nouă etapă a vieţii. Am onoarea să vă salut! Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să vă ţină sănătoşi! Să fiţi fericiţi şi iubiţi!” au fost cuvintele de rămas bun rostite în faţa colegilor de colonel Ţelea Eduard-Valeriu. „Dorim să vă transmitem un mesaj de apreciere pentru loialitatea cu care ne-aţi onorat. Vă mulţumim pentru acest lucru şi suntem mândri că am avut şansa să colaborăm pe tot parcursul acestor ani!”, a transmis prim-adjunctul inspectorului şef, colonel Hantăr Alfred. Acesta i-a oferit, placheta onorifică şi diploma de apreciere pentru întreaga carieră militară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Opt tineri dâmboviţeni au fost declaraţi admişi la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Drăgăşani

Opt tineri dâmboviţeni, recrutaţi de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ,,Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa, au fost declaraţi admişi în urma susţinerii probei de verificare a cunoştinţelor pentru admiterea în Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani.Dintr-un număr de 66 de candidaţi, care s-au înscris pentru sesiunea de admitere februarie-aprilie […]