MOLDOVAN NU RENUNŢĂ LA VARIANTA DINAMO

Mihai ROŞOIU

Viorel Moldovan e aproape de Dinamo şi ar putea deveni noul antrenor al „câinilor roşii”. Asta chiar dacă în ultimele zile s-a vorbit intens despre faptul că Eugen Neagoe ar putea rămâne tehnicianul echipei din Ştefan cel Mare, luând doar o pauză de o lună.
În urma problemelor de sănătate întâmpinate de Neagoe, Dinamo a insistat pentru aducerea lui Moldovan, care o antrenează acum pe Chindia Târgovişte.
Iniţial, conducerea Chindiei a anunţat că tehnicianul de 47 de ani are o clauză cu care e „legat” de club, dar şi că nu se va opune plecării la Dinamo, clubul atât de important pentru cariera fostului mare internaţional.
„Nu ştiu dacă Viorel şi-ar dori să plece! Are anumite clauze în contract, dar nu aş vrea să discut despre asta. Oricum, nu cred că o să ne prevalăm de ele, am avut o relaţie foarte bună cu Viorel Moldovan. E o şansă pentru el, înţeleg dacă ar vrea să meargă la o echipă mai mare” , a mai spus Marcel Gherghu la „Digi Sport Special”.
Cine este Viorel Moldovan, antrenorul dorit de Dinamo
În vârstă de 47 de ani, Viorel Moldovan a evoluat la Dinamo în perioada 1993-1995. A îmbrăţişat cariera de antrenor în urmă cu un deceniu, antrenând pe Vaslui, FC Braşov, Sportul, Rapid, România U21, Auxerre şi Chindia. A promovat Rapidul în sezonul 2015-2016, pentru ca apoi să o promoveze şi pe Chindia.
Primul meci pentru Viorel Moldovan pe banca lui Dinamo ar putea fi unul de foc: clubul din Ştefan cel Mare joacă sâmbătă, de la ora 21:00, în direct pe Digi Sport 1, pe terenul campioanei CFR. După două runde din Liga 1, roş-albii nu au vreun punct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

APROAPE DE MEDALIE

Andrei Voican a ratat de puţin obţinerea unei medalii la Mica Olimpiadă. Tenismenul Clubului Sportiv Târgovişte sa oprit în sferturile de finală, atât la simplu, cât şi în proba de dublu, la ediţia din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European, găzduit de oraşul Baku, din Azerbaidjan. La simplu, […]