MODIFICĂRI IN PROGRAMUL LIGII

Mihai ROŞOIU

În urma deciziei UEFA de a amâna toate meciurile din competiţiile europene programate în săptămâna 1622 martie (Champions League, Europa League,Youth League), vineri, 13 martie 2020, secretarul general al LPF, Justin Stefan, a convenit, împreună cu secretarul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu, să stabilească o întâlnire pentru data de 17 martie, când UEFA a convocat o tele-conferinţă cu toate cele 55 de federaţii membre, reprezentanţi ai FIF Pro şi cu conducerea Asociaţiei Ligilor Europene de Fotbal.
După încheierea teleconferinţei UEFA de marţi, 17 martie, cei doi oficiali ai LPF şi FRF se vor întâlni pentru a analiza variantele de lucru în vederea reluării competiţiilor interne, în funcţie de recomandările UEFA, şi vor transmite noile informaţii tuturor cluburilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ZECI DE CAMPIONATE OPRITE

Numărul ţărilor care şi-au suspendat campioanatele de volei sau care le-au oprit definitiv creşte de la o zi la alta. La 15 martie erau 32 de campionate oprite temporar şi 6 care şi-au anulat total sezonul. Faţă de 13 martie, avem cu 12 campionate mai multe suspendate temporar (cel puţin […]