Published On: joi, mai 24th, 2018

Modernizarea zonei adiacente Strada Radu Gioglovan a intrat în linie dreaptă

nichiduta.ro

„Acum intrăm şi noi în Europa”, i-a spus un cetăţean care locuieşte pe Strada Radu Gioglovan primarului Cristian Stan, cu prilejul uneia din vizitele în teren la cea mai mare investiţie din acest an, cu bani de la bugetul local, pe zona de modernizare parcări şi infrastructură stradală. Şi pe bună dreptate: Se asfaltează o suprafaţă totală de peste 10000 de metri pătraţi, a fost amenajată canalizare pluvială, sunt refăcute trotuoarele şi sistemul de iluminat public.
În această săptămână a început asfaltarea şi, după cum a estimat primarul Municipiului Târgovişte, în locul celor 100 de garaje dezafectate vor fi amenajate circa 300 de locuri de parcare. Tot în acest perimetru au fost amenajate două locuri de joacă, per total fiind efectuate lucrări cum nu s-au mai realizat de la darea în folosinţă a blocurilor din zonă.
Tot legat de programul de modernizare a parcărilor, se lucrează şi pe Str. Crăiţelor, în Micro V pe Str. Duiliu Zamfirescu şi la parcarea situată pe Str. Radu Popescu, în Micro lV.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro