Published On: joi, Iul 20th, 2017

Modernizarea Grădiniţei nr. 16 va fi încheiată la termen

Constructorul profită din plin de perioada în care copiii sunt în vacanţă şi se lucrează susţinut la proiectul de modernizare a Grădiniţei cu program prelungit nr. 16, din Târgovişte. De acest aspect s-a putut convinge şi primarul Cristian Stan, cu prilejul vizitei de lucru pe care a efectuat-o, însoţit de viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, de şefi de direcţii din cadrul Primăriei Târgovişte.
Cristian Stan a spus că lucrările sunt în grafic, stadiul fizic de execuţie a depăşit 50% şi obiectivul va fi finalizat la termen, astfel încât anul şcolar să înceapă în condiţii optime. Valoarea totală a investiţiei este de 700000 lei plus TVA iar intervenţiile constau în realizarea ter-moizolaţiei, înlocuirea pardoselii unde este necesar, realizarea unei scări de incendiu.
Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat pe 24 aprilie iar durata execuţiei, stabilită prin contract, este de cinci luni.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>