Mobilizare generală pentru a ajuta familia Maria din Răzvad

Nu trebuie să uităm că atunci când faci un lucru bun pentru cineva, aduci un zâmbet. Iar zâmbetul unui semen de al tău îţi aduce, la rândul său, un zâmbet şi ţie.
Autorităţile locale răzvădene şi Crucea Roşie Dâmboviţa au dat dovadă încă odată că ajutorarea semenilor aflaţi în dificultate reprezintă o prioritate în activităţile pe care le desfăşoară. Joi, reprezentanţii Crucii Roşii Dâmboviţa, au mers din nou cu ajutoare constând în haine nou-nouţe, la familia Maria din comuna Răzvad, a cărei casă a fost mistuită de flăcări, miercuri, 3 aprilie 2019.
La faţa locului au fost şi autorităţile răzvădene, primarul Emanuel Spătaru şi viceprimarul Ionela Şerban. Nefericita întâmplare a avut loc miercuri, în plină zi, casa fiind mistuită de un incendiu provocat de un scurtcircuit.
Familia Maria, alcătuită din doi adulţi şi doi copii, a rămas efectiv pe drumuri. Pentru că nu mai pot locui în casa afectată de flăcări, aceştia s-au decis să renoveze o casă bătrânească, care aparţine mamei lui Nicolae Maria.
Edilul Emanuel Spătaru, viceprimarul Ionela Şerban şi inspectorul Crucii Roşii Dâmboviţa, Gheorghe Popescu au mers să vadă la casa pe care familia Nicolae ar vrea să o refacă şi să locuiască în ea. Vizita a avut ca scop stabilirea unui stric necesar de materiale de construcţii pe care admnistraţia răzvădeană, Crucea Roşie Dâmboviţa şi chiar societăţi comerciale, vor să le ofere familiei Maria. Capul familiei Maria, Nicolae ne-a mărturist că o va lua de la capăt, şi îşi va face o căsuţă în care să-şi ducă viaţa alături de soţie şi cei doi copii. Această familie a fost de mai multe ori, greu încercată de soartă. Cât de important este să ajuţi oamenii aflaţi în situaţii dificile, să dăruieşti din suflet şi să fii sensibil la nevoile semenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Două autobuze mistuite de flăcări în Autogara Târgovişte

Două autobuze s-au făcut scrum în Autogara Târgovişte. Alerta la 112 a fost dată de locatarii blocurilor din zonă care au văzut flăcările. Din informaţiile pe care le deţinem, focul se pare că a fost pus la unul dintre autobuze şi de aici flăcările s-au extins şi la cel de-al […]