MITROPOLITUL NIFON PARTICIPĂ LA CEREMONIILE DEDICATE UNUI DECENIU DE LA ÎNTRONIZAREA PATRIARHULUI KIRIL

În perioada 30 ianuarie – 2 februarie 2019, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, ca delegat al Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul României, însoţit de Pr. lonuţ Ghibanu, Vicar Eparhial şi Pr. Eugen Rogoti, traducător, participă, la Moscova, la ceremoniile dedicate aniversării a zece ani de la alegerea Preafericitului Părinte Patriarh Kiril al Moscovei şi al Întregii Rusii.
Programul manifestărilor include: primire la Preafericirea Sa, la Reşedinţa Patriarhală din Moscova şi Sfânta Liturghie oficiată in Catedrala lisus Mântuitorul, oficiată de către ierarhii si clericii delegaţiilor Bisericilor Autocefale prezente. De asemenea, delegaţiile vor fi primite, la Kremlin, de Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin.
BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

În următoarele 24 de ore, trebuie evitate deplasările pe DJ 714 Moroeni - Peştera pentru ca drumarii să-şi facă treaba

Capriciile iernii îşi spun din nou cuvântul în zona montană dâmboviţeană, de mai bine de 12 ore s-a pus din nou pe ninsoare. Drumarii de la LDP şi SDN sunt la datorie pe DJ 714 Moroeni – Peştera, însă munca le este îngreunată de ninsoare şi lapoviţă. Cu natura nu […]