Published On: mar, mai 21st, 2019

Mitingul PSD de la Târgovişte

nichiduta.ro

Duminică, 19 mai, a avut loc la Târgovişte, Mitingul PSD, ultima mare manifestare electorală a social-democraţilor din această campanie electorală pentru alegerile europarlamentare. Gazda a fost preşedintele PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb, candidatul numărul unu la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.
Candidaţii PSD pentru Parlamentul European şi-au susţinut discursurile în faţa popri-ilor simpatizanţi. Rovana Plumb, locul 1 pe lista PSD pentru Bruxelles, a declarat că PSD va lupta cu cei care votează împotriva României. Carmen Avram a punctat, din nou, că România este împărţită în două tabere.
Prezent şi el la Târgovişte, şeful social-democraţilor, Liviu Dragnea a lansat un nou atac la preşedintele lohannis, catalogându-l drept „mutul din politica românească”. Judeţul Dâmboviţa a demonstrat, că este o forţă a PSD. Aproximativ 25.000 de membrii şi simpatizanţi ai PSD, din judeţele Dâmboviţa, Argeş, Călăraşi şi Prahova au fost la mitingul de la Târgovişte.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro