MISIUNE A POLIŢIŞILOR ROMÂNI, ÎN FRANŢA

Poliţiştii români vor acorda sprijin poliţiştilor francezi şi vor participa la activităţi de cooperare poliţienească pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor, în Republica Franceză.
Din data de 31 august, până la data de 26 februarie 2021, cinci poliţişti români vor participa în calitate de specialişti suport operativ, la o misiune comună operativă în Franţa. Aceştia se vor alătura altor 3 poliţişti care şi-au început misiunea la data de 17 august 2020.
Scopul misiunii operative este acordarea de sprijin şi asistenţă directă autorităţilor de resort franceze care instrumentează cauze de natură judiciară referitoare la infracţionali-
tate.
De asemenea, acţiunea urmăreşte şi facilitarea schimbului de date şi informaţii în cauzele instrumentate între autorităţile franceze şi române.
Poliţiştii care participă la misiuni au experienţă în structurile operative ale Poliţiei Române şi au parcurs un proces de selecţie care a constat în verificarea cunoştinţelor teoretice legislative şi a nivelului de cunoaştere a limbii ţării în care vor desfăşura misiunea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Romsilva va pune la dispoziţia populaţiei încă un milion de metri cubi de lemn pentru foc până la finalul anului

Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva recomandă populaţiei să se aprovizioneze din timp cu lemnele pentru foc necesare sezonului rece, punând la dispoziţie, până la finalul anului, peste un milion de metri cubi de lemn pentru foc, pe lângă cei 748.422 metri cubi livraţi până în prezent, în cursul acestui […]