Ministrul Rovana Plumb a promis că problemele stringente din sisitemul educaţional dâmboviţean se vor rezolva în curând

Ministrul Rovana Plumb, preşedinte interimar PSD Dâmboviţa a anunţat public că în perioada imediat următoare va găsi soluţii pentru rezolvarea problemelor din sistemul educaţional dâmboviţean.
În urma întâlnirilor cu primarii din zona Pucioasa – Fieni, i-au fost semnalate o serie de probleme legate de lipsa microbuzelor şcolare, lipsa căldurii din unele unităţi şcolare, cum este cazul unei şcoli din Doiceşti.
Întrebată dacă are în vedere şi problema legată de şcoala din Malu cu Flori unde 186 de copii învaţă în doar patru clase, în două schimburi, ministrul Rovana Plumb a afirmat cu convingere că în cel mai scurt timp problemele vor fi soluţionate.
În ceea ce priveşte microbuzele şcolare, chiar şi ministrul Educaţiei Naţionale, Ecaterina Andronescu, a declarat vineri, la Constanţa, că în 2019, din bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRP) vor fi achiziţionate 2.300 de microbuze şcolare pentru elevii din mediul rural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Proiecte pentru modernizarea zonei centrale a Municipiului Târgovişte

Pentru anul acesta, administraţia publică locală are în vedere promovarea unor proiecte menite să aducă un plus de modernitate şi funcţionalitate în zona centrală a Municipiului Târgovişte. Primarul Cristian Stan a nominalizat aici proiectul de reabilitare şi modernizare a perimetrului Pieţei Tricolorului, aflat în curs de avizare la ANAP. După […]