Ministrul Dezvoltării, vicepremierul Sevil Shhaideh şi secretarul de stat Adrian Gâdea vin în judeţul Dâmboviţa

Ministrul Dezvoltării, vicepremierul Sevil Shhaideh şi secretarul de stat Adrian Gâdea vor veni la sfârşitul acestei săptămâni în judeţul Dâmboviţa şi vor avea o întâlnire de lucru cu cei 89 de primari şi conducerea CJ Dâmboviţa. Investiţiile cu finanţare prin PNDL şi prioritizarea acestora, sunt principalele teme ce se vor discuta în cadrul întâlnirii ce va avea loc la CJ Dâmboviţa.
Preşedintele CJ, Alexandru Oprea şi vicepreşedinţii CJ, Claudia Gilia şi Alin Manole au susţinut o conferinţă de presă. Preşedintele forului administrativ judeţean, Alexandru Oprea susţine că Dâmboviţa stă bine în momentul de faţă la întocmirea de proiecte. Sunt peste 350 de obiective la nivelul judeţului Dâmboviţa, propuse a fi finanţate prin PNDL. Pentru 83 sunt gata toate documentaţiile.
„Vineri, ora 16:00, la CJ Dâmboviţa va avea loc o întâlnire între reprezentanţii celor 89 de localităţi dâmboviţene şi conducerea Ministerului Dezvoltării Regionale, în speţă doamna vicepremier Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării Regionale şi domnul secretar de stat Adrian Gâdea pentru a analiza proiectele pe care le propun administraţiile locale pentru noul PNDL. Am speranţa şi încrederea că toţi primarii din judeţ vor avea dorinţa şi vor participa la această întâlnire. Am invitat şi toţi parlamentarii din Dâmboviţa, indiferent de coloratura politică. Până la aceasta, deşi nu avem publicată o lege a bugetului, avem nu mai puţin de 350 de obiective, propuse a fi finanţate prin PNDL. Pentru 83 dintre acestea avem deja toată documentaţia pregătită, iar valoarea lor este de 3900 de miliarde lei vechi, aproape de trei ori suma luată de judeţul Dâmboviţa în anul 2016”.
Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa anunţă primarii din judeţ că imediat după aprobarea bugetului de stat şi publicarea prevederilor acestuia în Monitorul Oficial au la dispoziţie 30 de zile pentru a depune la Ministerul Dezvoltării şi Administraţiei Publice proiecte de investiţii pentru a obţine finanţare pe Ordonanţa 28.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CJ Dâmboviţa are un program de investiţii privind drumurile judeţene, cifrat la 35.196.000 lei

Investiţiile privind modernizarea şi îmbunătăţirea infrastructurii drumurilor judeţene din Dâmboviţa, reprezintă o prioritate pe agenda de lucru a CJ Dâmboviţa, şi în anul 2017. Potrivit preşedintelui CJ, Alexandru Oprea, pentru anul 2017, CJ Dâmboviţa şi-a stabilit un program de investiţii privind drumurile judeţene, cifrat la 35.196.000 lei. Nu a fost […]