Published On: lun, mart. 5th, 2018

Ministerul Sănătăţii atenţionează pacienţii despre comercializarea online a unor medicamente neautorizate, care pot dăuna sănătăţii

nichiduta.ro

Ministerul Sănătăţii atrage atenţia populaţiei asupra riscurilor la care se expun cei care cumpară medicamente de pe internet.
Comercializarea unor medicamente neautorizate pe internet reprezintă un fenomen periculos şi greu de controlat, care generează un risc ridicat pentru sănătatea publică.
Facem precizarea că Ministerul Sănătăţii se delimitează de orice acţiune de promovare şi comercializare a unor medicamente sau dispozitive medicale şi ca acţiunile de acest gen derulate în spaţiul online sunt realizate fără acordul instituţiei. In urma identificării în spaţiul online a unor site-uri care, în mod abuziv, utilizează identitatea Ministerului Sănătăţii ca şi garant pentru promovarea şi comercializarea unor medicamente care nu au autorizaţie de punere pe piaţă, Ministerul Sănătăţii a sesizat structurile abilitate să soluţioneze acest caz şi să ia măsurile care se impun.
Pentru orice afecţiune, pacienţii trebuie să se adreseze medicului pentru a le fi prescris tratamentul corect.
Atragem atenţia că automed-icaţia poate duce la efecte negative şi consecinţe pe termen lung asupra sănătăţii!

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro