MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE Agenţia Naţională de Administrare Fiscală Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice – Ploieşti Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice – Dâmboviţa Biroul de Comunicare şi Servicii Interne COMUNICAT DE PRESĂ

Nr.33641/05.04.2019
În data de 3 aprilie 2019 inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Constanţa Sud au descoperit diverse mărfuri, susceptibile de a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 52500 euro, urmare controlului efectuat asupra unui container sosit din India pentru o societate comercială cu sediul în Pantelimon, jud. Ilfov.
În data de 03 aprilie 2019 inspectorii vamali de la Biroul vamal de frontieră Constanţa Sud, urmare a controlului fizic efectuat asupra mărfurilor aflate într-un container sosit din India cu mărfuri pentru o societate comercială cu sediul social în oraşul Pante-limon, jud. Ilfov, au reţinut 3000 bucăţi memorii externe USB şi 1500 bucăţi dispozitive hands free – pentru telefon, bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru mărcile SANDISK, respectiv PHILIPS.
Valoarea totală a acestora, dacă ar fi fost comercializate la valoarea bunului original este de aproximativ 52 500 euro.
Conform prevederilor Regulamentului (UE) nr. 608/2013 şi a Legii nr. 344/2005 privind unele măsuri pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operaţiunilor de vămuire, autoritatea vamală a reţinut bunurile contrafăcute în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Dâmboviţa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Psihologia politică şi apărarea socială (XCIV)

de Gustave Le Bon_ Colectiviştii nu-şi dau seama că acest regim politic inchizitorial va deveni repede aşa de odios oamenilor, încât va da naştere la revolte, iar punerea lui în practică, în ciuda lipsei generale de voinţă şi curaj, necesare opunerii la un asemenea regim politic, în mod sigur va […]